Csütörtök, 2018. július 19., 01.11

Botrányos képei miatt lemondott a tanfelügyelő

Szeptember 25-én a legnépszerűbb közösségi oldalon Violeta Varga tanfelügyelő férfimagazinba illő fotókat (nem meztelen, viszont sok mindent nem takar) posztolt magáról, a nem túl ízléses fényképek híre azonnal „szárnyra kapott”, és megtöltötte a román sajtót. A botrányosnak és gusztustalannak titulált fotókat, sőt, az egész profilt azóta letiltotta az aradi tanfelügyelő, már nem elérhetők a közösségi oldalon.

„Violeta Varga, az Arad Megyei Tanfelügyelőség alkalmazottja ma lemondott titulusáról” – írja szeptember 26-i közleményében az intézmény.

Szóban forgó hölgy néhány fotón Anca Stoenescu, újonnan kinevezett megyei főtanfelügyelő társaságában látható, a képek erősen retusáltak, szinte már természetellenesnek hatnak.

Az Arad Megyei Tanfelügyelőség közleményben megerősíti, hogy Violeta Varga ideiglenesen kinevezett tanfelügyelőt az intézmény vezetősége ajánlotta a posztra, és az ajánlást az oktatási minisztérium elé terjesztette, amit az jóvá is hagyott.

„Tisztázzuk, hogy Violeta Varga szakmailag teljes mértékben megfelelt a kiírásnak, megfelelt minden követelménynek, ami a tisztség betöltéséhez szükséges. A sajtóban megjelent lejárató cikkek következményeként a tanfelügyelő ma lemondott posztjáról, hogy ne veszélyeztesse intézményünk hírnevét” – írja közleményben az Arad Megyei Tanfelügyelőség.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'