Péntek, 2018. október 19., 02.14

Cigarettát és pirotechnikai anyagokat koboztak el

Cigarettát és pirotechnikai anyagokat koboztak el
Cigarettát és pirotechnikai anyagokat koboztak el

A hét folyamán az Aradi Csendőrség a tiltott kereskedelmi tevékenységek ellen lépett fel. A csendőrök az aradi piacokat vizsgálták át, és Lippa területén is intézkedtek ez ügyben. A hatóságok két férfit és egy nőt értek tetten, amikor a járókelőknek nem megfelelően vagy éppen egyáltalán nem felcímkézett dohánytermékeket próbáltak eladni. Tizenhárom tasak dohányt és 406 csomag cigarettát koboztak el tőlük. Ez a fajta tevékenység bűncselekménynek számít, ezért az ügyészség eljárást indított ellenük.

Aradon egy 63 éves férfit fogtak el, aki a kispiac körül a járókelőknek pirotechnikai anyagokat kínált eladásra. A leigazoltatás után összesen 190 darab illegálisan magánál tartott petárdát találtak, a termékeket elkobozták és büntetőeljárást indítottak ellene.

A következő időszakban a csendőrök továbbra is a megelőzési tevékenységekre helyezik a hangsúlyt, felhívva a lakosság figyelmét, hogy senki se vásároljon ehhez hasonló termékeket olyan személyektől, akik ezek forgalmazására nem jogosultak. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'