JelenHaz
Csütörtök, 2019. március 21., 12.03
Farsang teljes gőzzel

Csikys összeállítás

A kis cigányok nagy tapsot arattak táncukkal
A kis cigányok nagy tapsot arattak táncukkal
Kedves gyerekek! Mivel ebben az időszakban mindenhol farsangi bulik, ünnepségek zajlanak, az e heti gyermekoldalt ennek szenteljük. Vagyis nektek, hogy láthassátok magatokat, barátaitokat, osztálytársatokat a muris maskarákban. Idén minden iskola, minden osztály kitett magáért és ebben a pedagógusok és a szülők is nagy szerepet vállaltak. Az eredmény pedig örömteli: a rendezvények jópofára sikeredtek, ti gyerekek pedig nagyon ügyesen szerepeltetek.

Az aradi Csiky Gergely Iskolacsoportban tegnap egész napos farsangi bulik zajlottak, délelőtt az elemisták, délben az V–VIII. osztályosok, este pedig a licis diákok vonultak fel a tornateremben jobbnál jobb maskarákban. Gratulálunk mindenkinek, a képek magukért beszélnek.
 A tornaterem már reggel megtelt színes ruhás, álarcok mögé bújt kicsikkel, délelőtt 10 órától az I–IV. osztályosoké volt a világ. A tanító nénik buzdítására mindenki bemutatkozott, ki egyénileg, ki csoportosan. A zsűri pontozott, nem volt könynyű dolga, végül kihirdették az eredményt. Bár itt mindenki győztesnek számított. Volt Piroska és a farkas, Harry Potter, rabló, bohóc és még sok jópofa figura. Érdemes kiemelni a kicsik ötletes öltözetét is.
A nagyobbak, az V–VIII. osztályosok déli 12-kor léptek be büszkén a pedagógusokkal, szülőkkel és diákokkal zsúfolásig megtelt tornaterembe. Ők már komolyabb produkciókat adtak elő, Hitler, Gyurcsány, hastáncos nő, hóember és egyéb figura is bemutatkozott. …
Este pedig, délután 6 órától a licisek vették birtokba a tornatermet, a bevonulások után még bulizhattak is egy kicsit. A róluk készített felvételekre visszatérünk.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'