MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 11.18
P. Mobil koncert

Csoda történt!

Ez a címe a népszerű magyarországi rock zenekar vadonatúj, készülő lemezének, melynek népszerűsítő turnéja zajlik 2017 őszén és telén. December 15-én, pénteken az aradi rajongók a Flex klub színpadán láthatják és hallhatják a legendás csapat új és régi nagy slágereit egy kétórás óriás koncerten – tájékoztat Lovas Gábor főszervező.

Hogy a rockélményt tetőzzék, a P. Mobil előtt a kisvárdai RADAR zenekar csap a húrok közé, és mindhárom lemezéről ad ízelítőt, sőt, bónuszként Pokolgép-dalokat is fognak játszani – mondja a szervező.

A P. Mobil története során számtalan tagcserén és névváltásokon ment keresztül, de az együttes az 1970–1980-as években a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározójává vált. A banda jelenlegi felállása: Schuster Lóránt – zenekarvezető (alapító tag), Baranyi László – ének, gitár (2008 óta), Sárvári Vilmos – gitár (1980 óta), Tarnai Dániel – basszusgitár, ének (2009 decembere óta), Szabó Péter – billentyűs hangszerek (2013 óta), Szebelédi Zsolt – dob, ütőhangszerek, gitár, ének (2009 decembere óta).

Érdekességként említjük azoknak, akik nem tudtak róla, hogy Schuster Lóránttól származik a magyar rockrajongók körében elterjedt szállóige: „A rock örök és elpusztíthatatlan!”.

A kisvárdai RADAR együttes zenéje elmondásuk szerint a rock és heavy ötvözete, dallamos és érzéki, ugyanakkor nyers és kemény. A lényeg, hogy mind az öt tag a lendületes rockzenét részesíti előnyben. A zenekar 2005-ben alakult,  azóta is igyekszik a lehető leghatékonyabban részt venni a magyar rockzene életében. Jelenlegi tagok: Mák István – ének, szövegek, Rácz Attila – gitár,

Losonczi Péter – gitár, Papp Gergely – basszusgitár, Fagyas Sándor – dobok.

A december 15-i aradi koncertre a belépő 40 lej, jegyeket csak a helyszínen lehet majd venni 20 órától.

„Tunyogi Péter (a P. Mobil egykori frontembere – szerk. megj.) 70. születésnapja alkalmából minden belépővel ajándék TUNYÓ DVD jár, plusz a DVD mellé a P. Mobil új lemezének képeslapja is!” – tájékoztat Lovas Gábor.

A koncert 21 órakor kezdődik.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'