Szombat, 2018. október 20., 07.23

Díjazzák a kiemelkedő temesi cégeket

Florica Chiriţă kamarai vezérigazgató sajtótájékoztatója
Florica Chiriţă kamarai vezérigazgató sajtótájékoztatója

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara idén is megszervezi a Temes megyei cégek toplistája – Üzleti Kiválóság Gálája című rendezvényét, ahol nem kevesebb, mint 1767 temesi vállalkozás részesül elismerésben. A 24. alkalommal megrendezett rangos üzleti esemény alkalmából 110 olyan céget díjaznak a Kiválósági Trófeával, amelyek az utóbbi 10 évben mindig az első három hely egyikén végeztek a saját kategóriájukban.

A szervezők törvényes kritériumok alapján válogatták ki a díjazott cégeket. A tavalyi évben működött 28 764 Temes megyei cég közül 8510 felelt meg a toplistában való jelölés követelményeinek, ezek közül 1767 részesül valamilyen elismerésben.

A Cégek toplistája beharangozó sajtótájékoztatóján Florica Chiriţă kamarai vezérigazgató bejelentett néhány újdonságot (a meglepetéseket az üzleti gálára tartogatja). Az alkalomra megjelenik Ioan Hațeganu helytörténész “101 temesvári országos, európai és világpremier” című kötete, amelyben kitüntetett szerep jut a Temesvári Kereskedelmi Kamarának is, mert számos országos elsőség birtokosa.

Újdonság lesz az is, hogy díjazzák a legnagyobb üzleti forgalmat elért vállalatot, a legtöbb új munkahelyet létrehozó vállalatot, a legtöbbet befektető vállalatot, a legzöldebb vállalatot, de lesznek díjazottak a főiskolák, a kulturális intézmények és a sportegyesületek között is! Kiválósági díjakat vehetnek át azok a cégek is, amelyeknek tulajdonosai tiszteletbeli konzulátusokat vezetnek Temesváron, de díjat kap a legrangosabb nemzetközi elismerést kapott hazai ásványvíz Krassó-Szörény megyei palackozója is.

 A Cégek toplistája szervezői több mint 800 résztvevőre számítanak. Az ünnepi gálaműsorban fellép a Temesvári Román Opera kórusa, a Magnum Versenytánc Klub táncosai, a sztármeghívott Mircea Baniciu és a Pasărea Colibri zenekar lesz. Felhívjuk az érdekelt cégek figyelmét, hogy részvételi szándékukat jelezhetik a 0722/503-138-as telefonszámon, a rolinic@cciat.roelektronikus postacímen, Rodica Olinic PR-tanácsadónak.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'