JelenHaz
Vasárnap, 2019. május 19., 17.45
P. Mobil- és Radar-koncert

Dupla öröm a rockereknek

December 15-én, pénteken a Flex klub színpadán koncertezik a legendás magyarországi rockbanda, a P. Mobil, bemelegítőként pedig a kisvárdai RADAR zenekar csap a húrok közé – tudtuk meg Lovas Gábor szervezőtől.

A P. Mobil vadonatúj, most készülő lemezének, a Csoda történt! című albumnak a

népszerűsítő turnéja zajlik 2017 őszén és telén, ennek köszönhető, hogy a zenekar régi és új slágerei felcsendülnek az aradi rajongók nagy örömére.

Hogy a rockélményt tetőzzék, a P. Mobil előtt a kisvárdai RADAR zenekar csap a húrok közé, és mindhárom lemezéről ad ízelítőt, sőt, bónuszként Pokolgép-dalokat is fognak játszani – mondja a szervező.

A P. Mobil története során számtalan tagcserén és névváltásokon ment keresztül, de az együttes az 1970–1980-as években a magyar rockzene egyik meghatározójává vált. A banda jelenlegi felállása: Schuster Lóránt – zenekarvezető (alapító tag), Baranyi László – ének, gitár (2008 óta), Sárvári Vilmos – gitár (1980 óta), Tarnai Dániel – basszusgitár, ének (2009 decembere óta), Szabó Péter – billentyűs hangszerek (2013 óta), Szebelédi Zsolt – dob, ütőhangszerek, gitár, ének (2009 decembere óta).

A kisvárdai RADAR együttes zenéje elmondásuk szerint a rock és heavy ötvözete, dallamos és érzéki, ugyanakkor nyers és kemény. A zenekar 2005-ben alakult, azóta is igyekszik a lehető leghatékonyabban részt venni a magyar rockzene életében. Jelenlegi tagok: Mák István – ének, szövegek, Rácz Attila – gitár, Losonczi Péter – gitár, Papp Gergely – basszusgitár, Fagyas Sándor – dobok.

A pénteki koncertre a belépő 40 lej, jegyeket csak a helyszínen lehet majd venni 20 órától.

„Tunyogi Péter (a P. Mobil egykori frontembere – szerk. megj.) 70. születésnapja alkalmából minden belépővel ajándék TUNYÓ DVD jár, plusz a DVD mellé a P. Mobil új lemezének képeslapja is! Megkérünk mindenkit, hogy időben érkezzen az eseményre, ugyanis a RADAR zenekar pontban 21 órakor lép színpadra” – tájékoztat Lovas Gábor.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'