JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 04.13
Megnyílt a dévai korcsolyapálya

Egy hétig ingyenes!

 

Hétfő délután, a tervezettnél két nappal korábban, nyitotta meg a dévai önkrományzat a szabadtéri korcsolyapályát, a várhegy alatti parkban. A 450 négyzetmeters, 130 személyes kapacitással bíró műjégpálya első ízben  került a városi parkba. Az önkormányzat ezúttal fűtött öltözőfülkét is szerelt a pálya mellé és a korábbi évekhez hasonlóan forrócsokit, teát, forralt bort is kínálnak a pálya szélén várakozóknak. A belépődíj idén is 10 lejbe kerül és ugyanennyiért lehet korcsolyát bérelni. A pálya hétfőtől csütörtökig 12,30 és 22 óra, péntektől vasárnapig 10 és 22 óra között van nyitva. A nyitvatartási időt az üzemeltetők kétórás turnusokra osztották melyek közé pár perces szünetet iktatnak a pálya rendebetétele végett. A 10 lejes belépő egy kétórás turnusra érvényes.

Az önkormányzat nem csupán a korai megnyitással lepte meg a dévaiakat, szerdára, december 5-re korcsolyaversenyt is hirdetett délután 18 órától a gyermekek számára. Ráadásul Florin Oancea polgármester megígérte, hogy valamennyi ifjú versenyző ajándékot kap majd az arra járó Mikulástól.

További örvendetes hír, hogy a korcsolyapálya december 17-ig mindenki számára ingyenesen használható, azaz se, a gyermekek, sem a felnőttek nem kell belpődíjat fizesseenk. December 18-tól kezdődően pedig érvénybe lép a korábban említett fizetéses rendszer.


 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'