Kedd, 2018. október 16., 15.48
Pécskán várják a jelentkezőket

Egy nap Antal Péter polgármesterrel

Egy nap Antal Péter polgármesterrel
Egy nap Antal Péter polgármesterrel

2009 júniusában indították útjára Pécskán az Egy nap a polgármesterrel című sorozatot, ami a lakosság jobb, hatékonyabb tájékoztatását célozta meg a helyi adminisztráció munkájáról. A kezdeményezés nagy sikernek örvendett, hiszen számos pécskai polgár tölthetett el egy munkanapot Antal Péter polgármesterrel, aki tájékoztatta őket a városi adminisztráció munkájával kapcsolatos, összes információval.

Amint Antal Péter polgármester kijelentette, az egykori gyakorlatot szeretné újraindítani, hogy további polgárok tölthessenek a hivatalban egy-egy munkanapot, hogy közelebbről megismerkedhessenek a polgármester, illetve az adminisztráció munkájával, az ott felmerülő összes problémával. A polgármester azt szeretné, ha az adminisztrációban eltöltött egy-egy munkanap után, a résztvevők megosztanák vele a tapasztalataikat.

Azok a 16. életévüket betöltött polgárok, akik egy-egy munkanapot a Hivatalban kívánnak eltölteni, a Polgármesteri Kabinetben feliratkozhatnak hétfőtől, péntekig naponta 8–16 óra között, vagy a 0257/468-323-as telefonszám 71-es mellékén.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'