JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 18., 15.56
Hajnali öt óráig ropták a táncot

Élő libát sorsoltak ki Pécskán

A jelmezesek bemutatkozása nagy sikert aratott
A jelmezesek bemutatkozása nagy sikert aratott

Szombaton este került sor a Pécskai Ipartestület székházában az immár sokadik farsangi bálra. A 160 résztvevőt a testület elnöke, Csepella János köszöntötte a vezetőség és a pécskaiak nevében, hiszen Aradról, Kisperegről, Kisiratosról és Szentpálról is érkeztek bálozók, néhányan közülük jelmezben. Később be is mutatkoztak nagy derültség közepette.

Először szórakoztatta a helybeli közönséget Raksa Bernadett, a szegedi zenész-énekes változatos összeállítása elnyerte a bálozók tetszését, így szinte állandóan foglalt volt a táncparkett. A finom falatokat ezúttal is a Toşa étterem biztosította.

Éjfél után került sor a tombolanyeremények kisorsolására. Elsőként a Laza János felajánlotta élő libát sorsolták ki, fészekkel együtt: Kisperegre került, a nyertes megígérte, hogy párt is szerez neki.

A főnyereményt, egy 61 centiméteres Samsung LED-tévét a Krizsán család nyerte, de egy elektromos húsdaráló és több kisebb, de értékes nyeremény is gazdára talált.

A jó hangulat hajnali 5 óráig tartott, a bálozók összesen 110 üveg sört, 40 liter bort, 12 liter pálinkát és 6 liter likőrt fogyasztottak el.

Kép és szöveg:

 

Sinka Pál

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'