MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 04.13

ENEL-vezetőkkel találkoztak a Nyugati Régió prefektusai

Fotó: sursadevest.ro
Fotó: sursadevest.ro

A szeptember 17-ei vihar nyomán fogyasztók tízezrei maradtak több napig villanyáram nélkül a Nyugati Régióban. Hogy az áldatlan állapotok ne ismétlődhessenek meg, a Nyugati Régió–Arad, Hunyad, Krassó-Szörény és Temes – prefektusai találkozóra hívták az ENEL Distribuție Banat vezetőit, amelyre október 18-án került sor a Temesvári Megyeházán. A találkozón részt vett  Eva-Georgeta  Andreaș temesi, Florentina  Hogea aradi és Fabius Tiberiu Kiszely hunyadi prefektus, a Krassó-Szörény Megyei Prefektúra képviselői, valamint az Allella Mario igazgató vezette ENEL-küldöttség.

A találkozó során szó esett a legfontosabb hiányosságokról: a villamosenergia-szolgáltatás nagy késéssel történt helyreállítása, az ENEL és a fogyasztók közötti rossz kommunikáció, a hálózatok karbantartásának hiányosságai, ami hozzájárult a viharkárok hatásának fokozásához, az ENEL személyzetének alulméretezése, ami különösen a sürgősségi beavatkozások esetén érezteti a hatását, a villanyhálózat korszerűsítésének elmulasztása, az ENEL szolgáltatásai egy részének kihelyezése, ami szintén rontja a szolgáltatások hatásfokát.

Eva-Georgeta Andreaș temesi prefektus szóvá tette, hogy egy hónappal a vihar után még vannak olyan temesvári utcák, ahol nem működik a közvilágítás, de azt sem hagyta szó nélkül, hogy az ENEL illetékesei nem tudták, hogy a Temes megyei települések közül hol nincsen villamosenergia-szolgáltatás, az ő  információik ellentmondtak a polgármesterektől kapott helyzetjelentéseknek.

Az ENEL képviselői elismerték a kommunikációs gondokat és azokra a problémákra helyezték a hangsúlyt, amelyek az ő munkájukat akadályozzák, mint a villanykábeleket megrongáló kidőlt és kivágott fák, a munkálataikkal kapcsolatos jóváhagyások nehézkes megszerzése. A temesvári találkozó nyomán megyei szinten újabb találkozókat tartanak, ahol a helyben megoldásra váró problémák lesznek napirenden. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: carjoEn / Kedd, 2017. október 24., 10.10 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Вы допускаете ошибку. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, поговорим.

---
Тема рульная, Шекспир наверное ....... скачать fifa 15 pc ultimate team edition, fifa 15 cracks скачать торрент а также скачать bes fifa 15

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'