MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 12.23

Esküvői vásár baba-mama sarokkal

Esküvői vásár baba-mama sarokkal
Esküvői vásár baba-mama sarokkal

Az esküvő- és rendezvényszervezők, valamint a házasság előtt állók számára az év egyik jelentős eseménye az Álom-mulatságok(Petreceri de vis) nevű kiállítás és vásár idén újdonsággal várja látogatóit. A szervezők ezúttal egy anyukáknak és gyermekeiknek kialakított helyiséggel (Baba–mama szalonja/Salonul mama şi copilul) gondolnak az anyákra és csemetéikre, ahol pici mérettől kicsi méretig terjedő skálán elegáns ruházatból lehet válogatni.

Az Aradi Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara (CCIAA) február 2–4. között szervezi meg az idei eseményt az Expo Arad csarnokában.

A tizenegyedik kiadásához érkezett rendezvényen 70 cég bőséges ajánlatából válogathatnak a házasulandók, de nem csak, ugyanis lesznek ajánlatok keresztelő, illetve céges rendezvények szervezésére, kivitelezésére is.

A háromezer négyzetméteres csarnokban a kiállító cégek bemutatják a piac újdonságait: menyasszonyi- és vőlegény ruhák legújabb kollekcióit, öltönyöket, különleges alkalmakra szánt viseleteket, ékszereket és kiegészítőket, helyszíneket, a legtrendibb dekorációkat. Ezeken kívül személyre szabott esküvői meghívók közül, jegygyűrűkből, valamint különbnél különb fotó- és videószolgáltatásokból lehet majd válogatni.

És hogy igazi mulatsághangulata is legyen a rendezvénynek, élő zene is lesz a helyszínen a Quaternion Band és a Party Mix tolmácsolásában, valamint népzene neves román előadóktól, de lesz vonósnégyes és hárfa is. Természetesen nem maradnak el a ruha- és táncbemutatók, valamint fodrászok és stylistok bemutatói.

További információk a www.ccia-arad.rooldalon, érdeklődni a 0730-188-292-es telefonszámon lehet Doina Vasilescu programfelelőstől.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'