MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 10.07

Evangelizációs hét és a Házasság hete

Evangelizációs hét és a Házasság hete
Evangelizációs hét és a Házasság hete

2018. február 12–18. között evangélizációs hetet tartunk a temesvár-belvárosi református gyülekezetben, minden este 6 órai kezdettel, Victor István nyugdíjas lelkipásztor, 17 gyermekes édesapa szolgálatával.

Ez a hét a Házasság hete is, ezért esténként imádkozunk:

hétfő: házasságra készülőkért, jegyességben járókért,

kedd: házasságban élőkért,

szerda: válságban levő párokért,

csütörtök: a vegyes házasságban élőkért.

A csütörtöki istentisztelet utáni alkalom keretében beszélgetésre kerül sor a Victor házaspárral. Szilvágyi Zsolt plébános és a Józsefvárosi katolikus házascsoport lesz a vendégünk.

Péntek: párjukat elvesztettekért, özvegyekért, elváltakért,

szombat: egyedülállókért.

Az alkalmakat szeretetvendégséggel zárjuk! Köszönjük a felajánlásokat!

 

2018. február 18-án, vasárnap 10 órakor böjtfő vasárnapi úrvacsorás istentisztelet. Este 6 órakor házasságot megáldó istentisztelet,

Victor István és felesége, Judit a 61 év házasságban megtapasztalt isteni vezetésről, a gyermeknevelés kérdéseiről tesznek bizonyságot. Az istentisztelet keretén belül köszöntjük az idén kerek évfordulós házaspárokat is (5, 10, 15, 20, stb.).

Az alkalom alatt gyermekfelügyeletet és foglalkozást biztosítunk, így a szülők nyugodtan tudnak az istentiszteleten részt venni. A végén gyermekáldás és közös családi fotózás. Román nyelvre is lefordítjuk az elhangzottakat. Ehhez egy FM rádióval rendelkező telefont és fülhallgatót hozzon!

D. S.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'