https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 16., 23.33

Farsangi kabaré Újszentesen

Temes – Már hagyománya van a Temesvár melletti nagyközségben a Heinrich József római katolikus plébános és Szűcs András Ottó református tiszteletes által elindított farsangi kabarénak. A duett előbb műkedvelő humorista csoporttá bővült, mostanra pedig már “A Társulattá” fejlődött: a fellépők között találhatjuk többek között a helybéli fiatalokat és az “újszentesi háziasszonyokat”.

Az idei kabarét február elsején, pénteken 19.30 órakor rendezik meg az újszentesi kultúrotthonban Nem csak a húszéveseké a világ címmel. Műsoron szerepel a szokásos Hacsek és Sajó-jelenet, operett- és híradó-paródia, jókedv és kacagás. Örökzöld slágereket énekel Ferenczy Annamária, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház művésze.
A megnyitót Heinrich József és Szűcs András Ottó tartja, ezt követi a Háziasszonyok kánkánja, majd jön Hacsek és Sajó és Hajdó Miklós Mókás monológja. Megtekinthetik a nézők az Erdő szélén, nagy a zsivaj, lárma… cigánytábor-paródiát, a szünet után “kapcsolják” az újszentesi Behella Televízió hírműsorát és kívánságkosarát, Ferenczy Annamária fellépését vicces jelenetek követik, majd a Cintányéros cudarvilág operett-paródiával zárul a műsor. Az előadásra a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'