Szerda, 2018. május 23., 00.28

Farsangi műsor, buli Feketegyarmaton

A kicsik télűző játékkal egybekötött tánca
A kicsik télűző játékkal egybekötött tánca

Szombaton 19 órától a feketegyarmati kultúrotthonban tartották a nagyzerindi ibolyások farsangi műsorával egybekötött buliját. A nagyszámú közönséget Pap Alma műsorvezető köszöntötte, majd kifejtette: „Amint megszokhatták már tőlünk, táncolni fogunk és nem marad el a színjátszás sem. Az Ibolya négy csapata egész évben táncol, kivéve a farsangi időszakot, amikor műsorral is készülünk, ami rengeteg nevetéssel jár. A felkészülési időszak az ibolyások számára nagyon jó csapatépítő tevékenység, és az idén a kisibolyások is csatlakoztak hozzánk a műsorukkal. A legelső táncos farsangon a zsűri azt kifogásolta, hogy sokan vagyunk a színpadon. Legnagyobb örömünkre ez most is így van. Kezdjük egy vásári komédiával, következik Pete László Miklós: A szép vargáné című előadása, Pap Alma, Komlósi-Rif Dávid, Gál Levente, Kiss Károly, Szőke Csongor és Simándi Roland szereplésével”. Utánuk a haladósok bajor sörtánca, a felnőtt női csoport spanyol tánca következett. A továbbiakban a fiatalok orosz táncának, majd a legkisebbek télűző játékának tapsolhatott a közönség. A programot az összes résztvevő közös tánca zárta.

Az előadás végén köszönetet mondtak a támogatásért a Nagyzerindi Polgármesteri Hivatalnak, a Pro-Zerind Egyesületnek a klímaberendezésértt, amit az Ibolya Házba vásároltak, Prentel Irénkének, amiért mindig megvarrja a megálmodott ruhákat, és nem utolsósorban Kiss Csillának, aki betanította az egész műsort. Utána megejtették a tombolahúzást, majd Dj Duka szórakoztatta a mulatni vágyókat.

A nagyzerindi ibolyások fellépésein ezúttal is nyomon követhető volt a folyamatos fejlődés, ami örömmel tölti el a szervezőket, a támogatókat egyaránt. 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas