MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 12.53

Felavatták a Temesvár–Frankfurt repülőjáratot

Felavatták a Temesvár–Frankfurt repülőjáratot
Felavatták a Temesvár–Frankfurt repülőjáratot

2017. október 29-e óta közlekedik a Lufthansa légitársaság Temesvár–Frankfurt repülőjárata, amelyet november elsején, szerdán avattak fel a légitársaság képviselői jelenlétében a Temesvári Nemzetközi Repülőtéren. A naponta közlekedő Temesvár–Frankfurt járatnak az ad különleges jelentőséget, hogy a frankfurti légikikötőn keresztül 71 országban található 174 célállomást érhetnek el a temesvári utasok.

A Lufthansa Temesvár–Frankfurt járata helyi idő szerint 12.45 órakor száll fel Temesvárról és 13.45 órakor érkezik meg Frankfurtba. A Frankfurt–Temesvár járat reggel 09.00 órakor indul Frankfurtból és 11.50 órakor száll le Temesváron. A menetidő 2 óra, a két város között Lufthansa CityLine Embraer 190 típusú repülőgépek biztosítják a légi összeköttetést. Az Embraer 190 típusú gépeken 100 Business és 100 Economy osztályú hely áll az utasok rendelkezésére.

Frankfurton keresztül a Temesvárról induló utasok olyan, más kontinenseken található nagyvárosokba is eljuthatnak, mint Cape Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong vagy Rio de Janeiro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'