MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 08.13

Felrobbantotta a katedrát

A Borosjenői Mihai Viteazul” Kollégium vezetősége vizsgálatot indított, miután egy diák felrobbantotta a katedrát az osztályteremben egy nagy erejű petárdával.

Az Arad Megyei Tanfelügyelőség szóvivője, Emilia Şoriţeu szombaton a Mediafaxnak azt nyilatkozta, hogy elkezdődött a vizsgálat a kollégiumban, miután az egyik diák meggyújtott és behelyezett egy nagy erejű petárdát a katedra fiókjába, ami felrobbant.

„Beszéltem az iskola igazgatónőjével, elmondása szerint egy kisebb incidens történt az iskolában pénteken, az egyik diák egy petárdát hozott az iskolába, valószínűleg az ünnepekről maradt meg. Az egyik szünetben, az osztályteremben játszott a petárdával, amikor az egyik iskolatársa elvette, meggyújtotta és a katedra fiókjába helyezte. Nem gondoltak arra, hogy fel fog robbanni. Szerencsére személyi sérülés nem történt” – mondta Emilia Şoriţeu.

A szóvivő elmondása szerint, hétfőn összehívják az iskola fegyelmi bizottságát és megtárgyalják, milyen büntetést szabnak ki a gyújtogató diákra. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'