JelenHaz
Hétfõ, 2019. július 22., 12.44

Feltörték Toró T. Tibor gépkocsiját

Feltörték Toró T. Tibor gépkocsiját
Feltörték Toró T. Tibor gépkocsiját
Temesvár – A péntekről szombatra virradó éjjel feltörték Toró T. Tibor parlamenti képviselő szolgálati gépkocsiját, és elvitték belőle a radarjelző készüléket. A Temes megyei RMDSZ-es honatya elmondta, hogy este tizenegy óra tájban parkolt le a temesvári tömbházlakása előtt, és hajnalban, amikor utazni készült, vette észre, hogy a Dacia Logan jobboldali ablakát betörték. „Biztosan szúrta a szemet a műszer. Vagy csak azt akarták elvinni, vagy megzavarhatták az illetőt, mert egyéb nem tűnt el, vagy legalábbis nem vettem észre. Most a szervizt, meg a biztosítótársaságot járom…” – tette hozz. A képviselő kihívta a rendőröket, akik helyszíneltek, majd maga is bement a kapitányságra, és feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Toró T. Tibornak nem első alkalommal gyűl meg a baja tolvajokkal, vagy garázdákkal: majdnem három évvel ezelőtt, 2005 márciusában a temesvári Magyar Ház első emeletén fenntartott képviselői irodája asztaláról tűnt el a mobiltelefonja, mindössze annyi idő alatt, míg őt a szomszéd irodába hívták egy másik telefonhoz; a besurranó tolvajnak nem értek a nyomába.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Aigerim / Vasárnap, 2014. június 29., 00.03 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

I tried to search 六四 imegas in Yahoo HK tonight, the result seems back to normal, same as I search in Yahoo US. Maybe have pressure and need to release for a moment.Anyways, need to keep monitor and disclose its immoral behavior to public.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'