JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 14.44

Fényben úszik a város

Fényben úszik a város
Fényben úszik a város

November 24-én felkapcsolták a város díszkvilágítását és megnyitotta kapuit az idei téli vásár, amely január 6-ig várja a látogatókat.

Az ünnepélyes megnyitóra a Városháza előtti téren került sor, a szervezők látványos show-val kedveskedtek az aradiaknak: a Kolozsvári Nemzeti Opera balerinái a 100 év tánclépésben című különleges koreográfiájú műsorral nyitották meg az előadássorozatot. A nem mindennapi mutatványok után a Belgiumból érkezett Magic Drummers produkció, majd a népszerű román popénekesnő, Nicola érkezett a színpadra, záró mozzanatként pedig az Aerial Fantasy Show kápráztatta el a közönséget.

„Egész héten erre a pillanatra készültünk. Téli vásárunk idén különleges, a Centenáriumnak szenteltük. Az ünnepi világítás és ez a fényözön egyedülálló, páratlan, és reméljük, hogy sikerült átadni az élményt, beleértve azt a módot is, ahogyan megterveztük és készültünk erre a megnyitóra, a nagy nemzeti ünnep iránti tisztelettel járó érzéseinket is beleértve. Együtt szeretnénk ünnepelni az aradiakkal, akiket ezúttal is szeretettel meghívunk a vásárba és a rendezvényeken való részvételre.” – mondta el Gheorghe Falcă polgármester a helyszínen.

Az eső ellenére sokan részt vettek a téli vásár megnyitójának ünnepi rendezvényén.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'