Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szombat, 2019. november 16., 23.29
Orban Temesben

Fokozott munkaritmust követelt

Fokozott munkaritmust követelt
Fokozott munkaritmust követelt

Elégedetlen volt szombati munkalátogatása alkalmával Ludovic Orban szállításügyi miniszter a Temesvár – Lugos országút felújítása és a temesvári körgyűrű építésének munkaritmusával.

“Olyan információim vannak, hogy itt munkanapokon délután 4 óráig, hét végén egyáltalán nem dolgoznak az építők. Ma is csak azért vannak itt, mert tudtak a miniszteri látogatásról – fogalmazott Ludovic Orban az építésvezetőkkel és a temesvári Műegyetem rektorával folytatott munkamegbeszélésen – mozgósítani kell a munkásokat, hogy napkeltétől napnyugtáig és szombat–vasárnap is dolgozzanak. Jobban megfizetjük őket, a pénz nem okoz gondot! November végén nem akarok több stoplámpát látni a 6–os országút Temesvár – Lugos szakaszán!”. A munkálatok befejezésének határideje 2009 októbere.

A miniszter Temesvár északi körgyűrű–szakaszával kapcsolatban bejelentette: két héten belül megjelenik a kormányhatározat a körgyűrű kétsávosról négysávosra való kibővítéséről. Az Aradi utat a Lugosi úttal összekötő kerülőút megépítésének első tervei 1996–ban készültek el, azóta többszörösére nőtt a forgalom a Temes megyei főutakon.

A szállításügyi miniszter pénteken a 6–os országút Krassó-Szörény megyei szakaszán is ellenőrizte a korszerűsítési munkálatok helyzetét.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'