JelenHaz
Péntek, 2019. július 19., 05.02

Forgalom- és sebességkorlátozások a régióban

A Regionális Út- és Hídépítő Vállalattól kapott tájékoztatás szerint mától péntekig több Arad, Hunyad, Krassó-Szörény és Temes megyei útszakaszon javítási munkálatokat végeznek, ezért forgalom- és sebességkorlátozásra számíthatnak a gépkocsivezetők.

A 7-es számúk országúton, Arad és Fehér megye határán útjavítás miatt felváltva csak hol az egyik, hol a másik sávon lehet közlekedni, a várakozási idő 10-20 perc, a sebességkorlátozás 30-70 km/h. Orsova és Karánsebes között az úttest és az út menti hegyoldal megerősítése miatt vezetnek be 30-70 km/h-s sebességkorlátozást, csakúgy, mint a Honctő-Kisjenő-Varsánd útvonalon. Nagyszentmiklós és Zsombolya között (59 C országút) helyenként 30-70 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben, és az útjavítások miatt erre számíthatnak az Arad és Temesvár között autózók, illetve, akik Aradról Nagyváradra tartanak.

A zerindi híd építése miatt az átkelőknek 5-10 percet kell várakozniuk, Lugoson, a Buziási úti felüljáró építése miatt a forgalmat kerülőutakra terelik.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'