Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Péntek, 2019. november 15., 20.01

Forgalomkorlátozások Temesvár belvárosában

Nagyszabású felújítási munkálatok zajlanak a Gyerekkórház–Scudier-liget–ortodox katedrális körzetben (Pataki-fotó)
Nagyszabású felújítási munkálatok zajlanak a Gyerekkórház–Scudier-liget–ortodox katedrális körzetben (Pataki-fotó)

A belvárosban zajló útjavítási munkálatok miatt 2019. október 31-ig nem közlekedik az 1-es, a 2-es és a 7-es villamos a városközponton keresztül, de a 33-as, 33b és Expres 3-as buszjáratok is terelőúton közlekednek.

Az 1-es villamos az Északi pályaudvar–Mária tér–Bălcescu tér–Banatim–Kossuth tér–Keleti pályaudvar útvonalon közlekedik oda-vissza.

A 2-es villamos a Dâmbovița utca–Mária tér–Bălcescu tér–Banatim–Kossuth tér – Keleti pályaudvar útvonalon közlekedik oda-vissza.

A 7-es villamos a Dambovita utca–Ana Ipătescu utca–Victor Hugo utca–Bălcescu tér–Dâmbovița utca útvonalon jár körbe, csak ebben az irányban.

A 6-os villamos a munkálatok idején egyáltalán nem közlekedik. A Kossuth tér–Török Császár–Meteoállomás–Keleti pályaudvar–Kossuth tér útvonalon villamospótló busz közlekedik.

A 33-as buszjárat a Sági úti hídfő és a Michelangelo aluljáró között, a 33b buszjárat a Sági úti Metro áruház és a Mocioni tér között közlekedik. Az Expres 3-as járat az egyik irányban a rendes útvonalán közlekedik, és visszafelé elkerüli a belvárost.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'