Péntek, 2018. április 20., 08.03

Fusson a családdal!

Aktív, vérpezsdítő programot ajánlanak a családoknak a hétvégére. A szabadidős programjairól ismert aradi ES Team ifjúsági szervezet egy kis kocogásra hívja a mozgás, az egészséges életmód szerelmeseit. A Family Run elnevezésű esemény célja a közös szaladás élményét és pozitív hatását népszerűsíteni a családok körében. Éppen ezért a szervezők szeretnék, ha minél nagyobb számú szülő és gyermek csatlakozna a rendezvényhez.

A szaladásra július 15-én, szombaton 18.30 órai kezdettel kerül sor az aradi Városháza mögötti volt Salacz (Eminescu) parkban. A futást nem kell versenyként felfogni, a cél kellemesen, mozgással eltölteni egy délutánt a családdal. Egyetlen feltétel, hogy a futásra gyermekes családok (anya–apa–gyerek/gyerekek, anya–gyerek, apa–gyerek stb.) jelentkezzenek. De persze a kivételeket is befogadják, ha valaki csak egyénileg szeretne szaladni és csatlakozna a társasághoz, a szervezők azt is szívesen fogadják.    

A kezdeményezők szerint az Eminescu parkon keresztül zajló laza, csoportos szaladás egyeseknek jó bemelegítő is lehet az augusztus 27-i Red Run akadályversenyre, melyen az ES Team is jelen lesz.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas