https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Szombat, 2019. szeptember 21., 22.18
Iulius Town avató

Guinness-rekord kísérlet, Óriás Rovar parádé, Smiley- és Feli-koncertek, graffitikiállítás és tűzijáték

Az óriás rovar és a csillagjegyek látványos parádéja az Európa Tanács téren
Az óriás rovar és a csillagjegyek látványos parádéja az Európa Tanács téren

2019 augusztus 30-án, pénteken avatják fel Temesváron az immár közismert Iulius Mall bővített változatát, Iulius Town néven. A „város a városban” projekt a nyugati régió legnagyobb üzleti negyedét, új bevásárlóközpontot, szabadidős létesítményeket és tekintélyes zöldövezetet jelent a temesváriak számára. A sokmillió eurós beruházást három napig tartó megafesztivállal avatják fel a befektetők.

Pénteken 17 órától látványos grafittikiállítás megnyitójára invitálják az érdeklődőket az UnderTown aluljáróba, amely a Iulius Town részeként áll augusztus végétől az autósok rendelkezésére. A graffitti kiállításhoz Argatu' & Moș Martin, Phunk B, K-lu, Made from Scratch, Megga Dillah és LionRiddims szolgáltatják a zenei aláfestést, lesz street dance, tetoválás és a jelenlevők kipróbálhatják a Digital Graffiti Wall grafittiszimulátort, amelyre virtuális festékszórókkal lehet festeni. 20 órától John Trend & Jay Ko show kezdődik a zöldövezetben létesített tó mellett, majd 21 órakor kezdődik a látványos Microcosmos Acrobatic Show, ahol egy 12 méter magas óriás rovar mutat be akrobata mutatványokat.

Augusztus 31-én, szombaton este egy Guinness-rekord kísérletre invitálják a temesváriakat, amelynek témája az egyszerre világító legtöbb LED-es fény. A rekordkísérlettel a szervezők arra emlékeztetnek, hogy 1884-ben Temesvár volt első európai város, ahol bevezették az elektromos közvilágítást. Az eseményre az Európai Tanács téren, az UBC 3 irodaház előtt kerül sor 19 órától, ahol a folytatásban Smiley és Feli koncertezik, majd tűzijátékkal fejeződik be az esti műsor.

Szeptember 1-jén, vasárnap 19 órától a Gaşca Zurli koncertezik az Európai Tanács téren. 21 órától a visszatérnek az óriás rovart bemutató francia művészek, akik ezúttal a csillagjegyeket elevenítik meg, egy látványos utcai előadás keretében.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'