JelenHaz
Péntek, 2019. május 24., 08.35
Kábítószer okozta halálát?

Gyanús körülmények

Rejtélyes és gyanús halálesetben nyomoznak az aradi rendőrök, ügyészek, miután egy 29 éves bákói nő szívrohamban elhunyt az Arad Megyei Kórház sürgősségi betegellátó osztályán (UPU) az elmúlt hétvégén.

Orvosi források szerint január 21-én két fiatalember egy Bihar megyei jelzésű autóval szállította kórházba a fiatal nőt szívrohammal, az ügyeleten viszont nem tudták megmondani, hogy mióta nincs magánál az áldozat. A szolgálatos beosztottak azonnal nekiláttak az újraélesztésnek, de az sikertelen volt, a hölgy elhunyt.

A kórházi alkalmazottak állítása szerint a két fiatalember azonnal elhagyta a kórházat, amint tudatták velük, hogy a hölgy meghalt, egyikük azonban még „odabökte” az orvosoknak, hogy az áldozat kábítószert fogyasztott. Hogy pontosan mit és mennyit, azt már nem tudta megmondani.

Az egészségügyi személyzet azonnal értesítette a rendőrséget, mely bűnügyi nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen gondatlan emberölés miatt.

A nyomozás elkezdődött, a két férfit, aki az áldozatot kórházba vitte, kihallgatják, a kórházban pedig elvégzik az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, hogy megállapítsák, mi okozta a nő halálát.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'