JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 04.37

Halálos közúti balesetek Hunyad megyében

Három nap alatt három halálos baleset történt a Hunyad megyei közutakon. Szombaton a Zsil-völgyi Vulkánban egy 57 éves nő vesztette életét, amikor szabálytalanul kelt át az egyik utcán és elütötte egy személygépkocsi.

Vasárnap egy kamion sofőrje bukkant egy férfi sebekkel teli holttestére Déva határában, azon a forgalmas és veszélyes helyen, ahol az Arad és Temesvár felől érkező járművek az autópálya felé kanyarodhatnak 180 fokos fordulat után, az ideiglenes körforgalomnál. A férfi minden valószínűséggel közlekedési baleset áldozata lehetett, a rendőrség nyomozást indított el az ügyben.

Hétfőn Piskin egy 40 éves férfi vált a teherforgalom áldozatává a városon keresztülhaladó 7-es országút szélén. A férfi egy márványlapokkal megrakott, éppen parkoló kamion közelében tartózkodott, amikor az úton elhaladt mellettük egy másik nagy teherautó. A légáramlat nyomán a parkoló kamion utánfutója kibillent és kiesett néhány márványlap, amelyek súlyosan megsebesítették a szerencsétlen sorsú férfit. A mentők ugyan a dévai kórházba szállították, életét azonban nem sikerült megmenteni.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'