Szerda, 2018. december 12., 13.56
Mutass jó példát!

Harminckét jelölt Arad és Temes megyéből

 
 
2017. november 09., 19.02
Csütörtök

Immár hetedik ciklusát zárja a Nőileg magazin Mutass jó példát! programja, amelyre októberben Arad és Temes megyéből lehetett példaképeket jelölni. A két megye jelölői összesen 36 jelölőlapot küldtek be, 32 jelöltre. Közülük kerül ki majd Arad és Temes megye példaképe, valamint a második és a harmadik helyezett is. A győztessel a január–februári, összevont lapszámba készül címlapinterjú.

Ezúttal is számos helyről, nevezetesen Aradról, Temesvárról, Újszentesről, Tornyáról, Székelyudvarhelyről, Nagyszentmiklósról, Zimándközből, Maroshévízről, Nagyváradról, Sepsiszentgyörgyről és Szamosújvárról küldtek javaslatot. A példaképjelöltek lakhelyük szerint Aradon, Temesváron, Lugoson, Nagyszentmiklóson, Kisiratoson és Újszentesen élnek, foglalkozásukat tekintve van köztük vállalkozó, óvónő, állatorvos, pedagógus, lelkész, órás, ellenőr, jogász, néptáncoktató, ügyvéd, fordító, logopédus, rendezvényszervező, orvos és projektvezető is.

A jelölők által kiemelt jellemvonásaik a kitartás, a gerincesség, az aktív közösségi szerepvállalás, a hivatástudat, az áldozatkészség, a segítőkészség és az igazságosság. A zsűri elkezdte a jelölések elbírálását, a győztesek nevét januárban közöljük.

 

(sajtóközlemény)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'