MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 12.20

Hatalmas árubőség a könnyűipari vásáron!

Ékszerek is kaphatók a vásáron
Ékszerek is kaphatók a vásáron

A temesvári Regionális Üzletközpont kiállítási csarnokában szerdán délben megnyílt a Könnyűipari Szalon nyári–őszi kiadása. Az ország minden sarkából érkezett több mint hatvan kiállító zsúfolásig megtöltötte áruval a kiállítási csarnokot, a kereskedők és a vásárlók körében is egyre népszerűbb könnyűipari vásár valósággal kinőtte a vásárcsarnokot! A Regionális Üzletközpont előterében hagyományos termékeket forgalmazó standok és lacikonyhák várják a temesváriakat.

Aura Culea kiállítás-szervező a Nyugati Jelennek elmondta: akkora az érdeklődés a Könnyűipari Szalon iránt, hogy egyes jelentkezőket helyhiány miatt el kell utasítani. Vannak olyan könnyűipari cégek, amelyek az ország legtávolabbi sarkaiból (Suceava, Piatra Neamt, Bákó, Konstanca stb.) hozzák el árujukat Temesvárra, és így is megéri nekik, mert jó üzletet csinálnak. A szeptemberi Könnyűipari Szalon kínálata rendkívül változatos: nyári, őszi és téli ruhákat, cipőket, felnőtteknek és gyerekeknek, bundákat, bőrárut, fehérneműt, ágyneműt, kozmetikumokat, ékszereket, naturista termékeket egyaránt találunk az árutól roskadozó standokon. A szokásosnál is nagyobb a választék cipőkből és a jellegzetes, különböző színű mintákkal kivarrt vászoningekből, amelyeknek nagy keletjük van. A hagyományos termékek vásárán házi csokoládétól, török édességektől és kürtőskalácstól a kézműves sajtokig és felvágottakig, a népművészeti tárgyaktól a méhészeti cikkekig minden megtalálható.

A 33. Könnyűipari Szalon szeptember 13–17. között, szerdától vasárnapig délelőtt 10 órától este 8 óráig ingyen látogatható. Vasárnap 18 órakor vásárzárás.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'