https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Csütörtök, 2019. szeptember 19., 05.17

Hétfőtől Pécskán begyűjtik a lenyesett ágakat

Pécska Város Polgármesteri Hivatala a már meghonosodott gyakorlat szerint ezúttal is a segítségükre siet azoknak a lakosoknak, akik az elmúlt időszakban megnyesték a fákat és a gallyakkal nem tudnak mit kezdeni. A kerti hulladékok elszállítása március 18-án, hétfőn kezdődik és április 5-ig, vagyis három hétig tart.

A Hivatal alkalmazottai minden hétfőn a 100-as körzetből és a 2-es utcából; kedden a 200-as körzetből és az 1-es utcából; szerdán a 300-as és az 500-as körzetekből; csütörtökön a 400-as körzetből és a 3-as utcából; pénteken Tornyáról és Szederhátról szállítják el a lenyesett gallyakat.

A Hivatal vezetősége megkéri a pécskai és a hozzá tartozó települések lakosait, hogy a jelzett gallyakat csak a programozás reggelén tegyék az utcára! A városi adminisztráció vezetősége figyelmezteti a lakosságot: a tavaszi nagytakarítás előtt szigorúan tilos a lenyesett gallyaknak, kerti növényzetnek az utcán tárolása. Pécska Város Tanácsának a 2013/61. határozata értelmében az elszállítás programjának a megszegői bírsággal sújthatók – olvasható a Hivataltól kapott tájékoztatóban 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'