Csütörtök, 2018. június 21., 03.56

Hívogató a Kincskereső óvodába

Hívogató a Kincskereső óvodába
Hívogató a Kincskereső óvodába

Hamarosan itt az év vége, ezzel párhuzamosan megkezdődik a beiratkozás a Kincskereső óvoda kiscsoportjába.

Óvodánk három napközis csoporttal működik. Minden csoportban két óvónő foglalkozik a gyermekekkel délelőtti és délutáni váltásban. Kellemes, gyermekközpontú légkört teremtünk ahhoz, hogy a gyermekek egészséges személyiségfejlődése megvalósulhasson. A gyermekek egyéni igényeihez igazodva logopédus és nevelési tanácsadó segíti munkánkat.

Számos lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy a szülők is betekintést nyerhessenek munkánkba, ilyen például az anyák napi műsor, évzáró előadás, valamint ünnepváró tevékenységeink, mint a mézeskalács-díszítés, tojásfestés. Mindezek a család és az óvoda kapcsolatának fontos pillérei.

Ha óvodánk kiscsoportját szeretné választani, a rendelkezésre álló 19 helyre a beiratkozás a Csiky Gergely Főgimnázium titkárságán történik: május 22-től június 9-ig és június 26-tól július 21-ig, hétfőtől–péntekig 8 és 15 óra között.

Szükséges iratok: a gyermek születési bizonyítványának másolata, szülők személyi igazolványának másolata, igazolás az egyik szülő munkaviszonyáról (nem kell tartalmaznia a fizetés összegét!), egészségügyi igazolás (amely tartalmazza a kapott oltásokat), elvált szülők esetén a gyermek elhelyezéséről szóló bírósági határozat

Óvodánkat minden nap 9–13 óra között meglátogathatják, ahol az óvónők készségesen válaszolnak kérdéseikre. Telefonon a következő számokon érhetők el: 0257-280029 vagy 0733-076884.

Szeretettel várjuk a kiscsoportba a gyermekeket!

 

Nagy Sarolta óvónő


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'