JelenHaz
Hétfõ, 2019. május 20., 12.07

Idén is sikeres volt a vásár

Idén is sikeres volt a vásár
Idén is sikeres volt a vásár

Tizenegy éve rendszeresen szervezi meg az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara az esküvő- és rendezvényszervezők, valamint a házasság előtt állók számára az Álommulatságok(Petreceri de vis) vásárt. Az előző évekhez képest idén két újdonsággal bővítették az eseményt: Baba–mama sarokkal és az Álomüdülés című kiállítással.

„A kamara által szervezett vásár bővítésének célja a rendezvény fejlesztése, valamint a még több érdeklődő vonzása volt az aradi Expóba. Nem csak az aradiak, hanem a Nyugati Régió lakosai is érdekeltek voltak az idei vásáron, pozitívan fogadták a változásokat” – nyilatkozta Gheorghe Seculici CCIA-elnök. Az idei vásárlátogatók száma 20%-kal nőtt meg a 2017-eshez képest, száz kiállító érkezett az Expo három pavilonjába. A meghívott kiállítók elégedetten nyilatkoztak a vásárról, mi több, egyesek kijelentették, hogy a következőn még nagyobb árusítóhelyet szeretnének.

A megszokott mellett a két új vásárra is nagy számban érkeztek érdeklődők, az intézmény elnöke a következő vásárokat úgy szeretné megszervezni, hogy a kiállítók és a nyaralást ajánlók a vásár részéve váljanak.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'