Vasárnap, 2018. december 16., 09.53
Állatvédők karitatív gálája

Idén nem lesz belépődíj

Részlet az Animag folyóiratból
Részlet az Animag folyóiratból

A helyi Animed állatvédő egyesület harmadik alkalommal szervez karitatív gálát, hogy az itt begyűjtött összeget az általuk befogadott, ápolt állatok gondozására fordítsák. Idén április elsejére tették a gála időpontját, a katolikus húsvétra, illetve az ortodox virágvasárnapra való tekintettel a szervezők nem kérnek belépődíjat (az előző alkalmakkor 120, 200, 300, illetve 500 lej volt egy belépőjegy – szerk. megj.), csupán adományokat gyűjtenek.

Az Animed munkatársai több mint egy évtizede (17 éve) gondozzák, ápolják az elhagyott, megnyomorított, gazdátlan kisállatokat, számtalan ivartalanítási és egyéb állategészségügyi és örökbefogadási kampányt bonyolítottak le, mindezt lelkes támogatók, szponzorok segítségével.

„Az idei gála tulajdonképpen egy visszatekintő is lesz az elmúlt 17 évre. Célunk, hogy együtt, közösen emlékezzünk azokra az erőfeszítésekre, melyekkel egy-egy állatot megmentettünk a sok anyagi és emberi erőforrás ellenére. A mi munkánk sok energiát, időt, pénzt és főleg lelket követel. Emlékezzünk együtt a sok nemes cselekedetre még akkor is, ha nem mindenik végződött jól” – írják közleményben a szervezők.

A gálán résztvevők megkapják az Animed által szerkesztett Animag nevű folyóirat első kiadását.

A rendezvényre április elsején, vasárnap 16–22 óra között kerül sor a Corneliu Coposu út 8. szám alatti Laser étteremben.

A karitatív eseményen való részvételi szándékot március 25-ig kell jelezni az aradanimals@yahoo.comelektronikus címen vagy a 0766-581-545-ös telefonszámon.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'