Szombat, 2018. október 20., 12.22

Időszerű lenne a hernyóirtás

Resicabányán pár nappal ezelőtt észlelni lehetett a városban és környékén a lepkéket, amelyek nemcsak petéiket rakták le, de a kikelt hernyók alaposan nekiláttak a falevelek pusztításához.

Az elmúlt évben idejében és rendszeresen permetezték regülőgépről a környék erdőit és a város zöldövezeteit és fákban gazdag lakótelepeit egyaránt.

Az idén is időszerűvé vált a hernyóirtás, de még semmi jele annak, hogy hozzá is akarnának kezdeni, pedig érdemes volna, mert a város egyes részei nagyon szépen néznek ki gazdag növényzetükkel. A Lunka például úgy néz ki, mint egy valóságos üdülőtelep.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: babanyeczmihalyne / Péntek, 2012. május 18., 22.22 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

mit lehet teni ha azöszes virágot leették hernyók
Hozzászólt: hernyo irtas / Szerda, 2010. május 12., 09.10 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Korszeru lenne hernyokat irtani az RMDSZ ben is a Balint KFT vel egyutt csk ezeknek nem art meg a LINDAVET sem azaz Kulancs es masfele rovar irto majd legkozelebb Koszodat kell rajuk szorni hogy vigye ordog oket
Hozzászólt: HELYES VAGY NEM HELYES IGY ESTE BINE / Péntek, 2010. május 07., 09.55 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Sajnos a resicabanyai UJSAGIRO MAKKAI BOTOND /NEM TUD HEJJESEBBEN IRNI HISZEN O ATALT A RESICABANYAI R M D SZ ELNOKKEL A PDL PARTBA HISZEN OK JOTTEK SEGITSEGET NYUJTANI A VALASZTASOKRA ES BALINT ELVTARS IGY MEGYEI RABLO RMDSZ ELNOK LETT EZERT ELNEZESUNKET KERJUK HOGY EZENTUL ILYEN FELEKEPPEN FOGUNK IRNI VAGYIS FELE APA FELE VIZ KOSZONYUK SZIVES MEGERTESUKET TISZTELETTEL
Hozzászólt: helyesírás... / Hétfõ, 2010. május 03., 18.44 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

A hernyóirtás szót rövid i-vel írjuk. Azért legalább a címeket korrektúrázhatná valaki...

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'