Hétfõ, 2019. február 18., 05.54
Elhanyagolták a kürtösi strand munkálatait

Igénytelen munkát reklamál a tanácsos

Siettek, hogy minél hamarabb befejezzék a strand felújító munkálatait, azonban a hanyagság és az igénytelen munka eredményei már látszanak – pedig a közelmúltban nyitotta meg újra kapuit a sokak által kedvelt fürdőhely, állítja Cosmin Carja helyi USR-tanácsos.

Idén áprilisban a város tanácsosai megszavazták, hogy ne a termálvíz kifúrására, hanem a strand felújítására fordítsák a rendelkezésre álló 540 000 lejt. Végül, árverezés nélkül a közel 423 000 lejes összeget (90 500 euró) egy fémfeldolgozó vállalatnak adták, amely elvállalta a munkát.

A cég a medencék kifestését rábízta egy másik aradi vállalatra. A tanácsos szerint jelenleg már szabad szemmel láthatóak a silány munka eredményei, több helyen is megrepedezett a beton. Cosmin Carja helyi tanácsos dühös, mivel szerinte rengeteg pénzt fektettek be a strand felújításába eredménytelenül, a vállalkozó nem tartotta be ígéreteit, illetve a munkálatok alatt a strand megközelítőleg 130 000 lejt veszített – a fürdőhely három hónapig volt zárva, ez idő alatt nagyjából ekkora összeget kasszírozhatott volna csak a jegyek eladásából.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'