JelenHaz
Péntek, 2019. február 22., 20.16
Rajzpályázat gyermekeknek

Illusztráld az ABRAKADABRÁ-t!

Illusztráld az ABRAKADABRÁ-t!
Illusztráld az ABRAKADABRÁ-t!

Kreatív gyermekek támogatására hirdet rajzpályázatot a Szeged International Guitar Festival. A verseny minden gyermek/fiatal számára nyitott, nemzetiségtől függetlenül, 4–9 évesek és 10–14 évesek korcsoportban.

A cél egy gyermekeknek szóló gitárkotta-gyűjtemény, az ABRAKADABRA illusztrálása.

A részvételhez a szülő írásos hozzájárulása szükséges, és egy nyilatkozat arról, hogy nyertes pályázat esetén a rajzokat a Szeged IGF felhasználhatja.

Jelképes egyszeri, jelentkezési díj: 500 Ft, melyet az alábbi számlára kell utalni: Szó-Tér Egyesület, Bank: CIB Bank Zrt., IBAN: HU31 1070 0433 4763 9209.

A pályázat lehet hagyományos (bármilyen papírra rajzolt) vagy elektronikus formában (számítógépes programmal készített) saját készítésű, valós vagy képzeletbeli figuráról/személyről készült rajz. A papírra rajzolt változat készülhet bármilyen technikával, színesben vagy csak fekete-fehérben is.

A verseny témája nem elsősorban a gitár, hanem a készülő gyermekdarabok illusztrációja rajzokkal. Alább olvashatók a kis gitárdarabok címei, melyek segíthetnek a téma megválasztásában.

Mindegy, hogy melyik sorozatból készül az illusztráció, illetve a választás akár több sorozatból is történhet, több pályamű beküldésével a kiválasztás esélye növelhető.

1. sorozat (A Halász, A Boszorkány, A Lovag, A Varázsló, A Szellem, A Királylány, A Sárkány, A Vadász, A Bíró), 2. sorozat (Night Waltz – Éjjeli Keringő, Daydream – Álomkép, King's Road – Királyok Útja, On the way – Utazás), 3. sorozat (A Teve, A Víziló, A Zsiráf, A Krokodil+Elefánt –  Krokofánt, A Kis Kínai, Egy Boszorka Van, Hull a Hó, Tintahal, Delfinek, A  Karaván, A Kéményseprő), 4. sorozat: A háromfejű sárkány.

Az elkészített rajzokat elektronikus formában a következő e-mail címre kell elküldeni: szeged.igf@gmail.com. Az e-mail tárgy részébe kérik beírni: Rajzpályázat gyerekeknek! + a pályázó neve. Az e-mail szövegében szerepeljen a pályázó neve, életkora, a pályázatban való részvétel jóváhagyása a szülő részéről és egy nyilatkozat arról, hogy nyertes pályázat esetén a rajzokat a Szeged IGF felhasználhatja, illetve csatolva legyen a pályázati rajz. A papírra készített művek fényképét vagy nagy felbontásban szkennelt változatát kell beküldeni, illetve a számítógépes programmal készítettek jpg formátumban mentett változatát. Az eredeti papírrajzot, illetve file-t minden esetben kérik megőrizni, hogy azokat kiállíthassák.

Az illusztrációk beküldési határideje 2018. február 28.

A kiválasztott pályázókat e-mailben értesítik.

A legtehetségesebb, legfantáziadúsabb rajzokat a hamarosan megjelenő ABRAKADABRA című kottagyűjteményben teszik közzé, amiből ajándék példányt kapnak a győztesek, továbbá a legjobb rajzokat ki is állítják.

Tovabbi díjak: pólók, tollak, rajzkészletek, rajzalbumok, illetve a legviccesebb rajz csokoládé-különdíjat nyer!

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'