Szombat, 2018. október 20., 02.59

Informatikusokat, trénereket és hulladékgazdálkodási szakembereket képeznek ki

A Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara újabb képzéseket indít szeptemberben és októberben, ahol informatikai, tréneri és hulladékgazdálkodási ismereteket sajátíthatnak el az érdeklődők.

Az informatikai alapismereteket nyújtó képzést azoknak ajánlják, akik fejleszteni akarják számítógép-felhasználói ismereteiket, hogy növelhessék szakmai tevékenységük hatékonyságát.

A képzés résztvevői megismerik a személyi számítógép felépítését és működését, a Microsoft Windows, Microsoft Office Word, a Microsoft Office Excel programokat, az internetes böngésző programokat és az elektronikus levelezési programok használatát.

A képzésre a 2017. szept. 25.–október 21. időszakban kerül sor.

Trénerképzés (COR 242401) – a tanfolyam elvégzését igazoló bizonyítvány feljogosít a tréner szakma gyakorlására.

A trénerképzés dinamikus, interaktív és gyakorlati módszereket használ, összhangban van az új foglalkoztatási szabványokkal, akkreditált és feljogosít a tréner mesterség gyakorlására. A trénertanfolyamot a 2017. október 9–20. időszakban szervezik meg.

Hulladékgazdálkodási szakemberképzés (COR 325713) a 211/2011 törvény előírásai szerint.

A képzés célja hulladékgazdálkodási szakemberek képzése a cégek számára, akik ellátják a hulladékgazdálkodással kapcsolatos törvényes kötelezettségeket. Olyan vállalatoknak ajánlják, amelyek a munkafolyamat során hulladékot is termelnek. A résztvevők a veszélyes hulladékok kezelésének a technikáját is elsajátítják. A képzésre a 2017. október 16–27. időszakban kerül sor.

Kamarai tagok 10%-os kedvezményt élveznek. 20%-os kedvezményt kapnak azok a személyek, akik munkanélküliek vagy elvégezték a humánerőforrás-felügyelő/referens tanfolyamot, illetve részt vettek két kamarai képzésen az elmúlt 6 hónapban.

A képzéseket a Regionális Üzletközpontban (Eroilor de la Tisa sugárút 22. szám) szervezik meg.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'