50%-os árzuhanás
Péntek, 2019. július 19., 15.58

Játékest és kosárkör a TeMISz szervezésében

Játékest és kosárkör a TeMISz szervezésében
Játékest és kosárkör a TeMISz szervezésében

A Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet (TeMISz) az alábbi programjaira szeretné felhívni az érdeklődők figyelmét:

Kinek van kedve játszani? Jó hangulat kellemes társasággal fűszerezve, izgalmas társasjátékok, valódi agytorna. Ez vár azokra, akik úgy döntenek, hogy április 24-én, azaz pénteken 19 órakor ellátogatnak a temesvári Magyar Ház (Bulevardul Revoluţiei din 1989 / Liget sugárút 8-as szám) Civil termébe. Igazi felüdülés lesz egy fárasztó munkahét után.

A TeMISz egyébként április 10-én csatlakozott a Magyar Társasjátékosok Romániai Szövetségéhez (matrisz.ro), így egy nappal később partnerként ünnepelte a nemzetközi társasjáték napot. A temesvári szervezet tagjai abban bíznak, hogy még idén vendégül láthatják a MATRISZ tagjait, akik új társasjátékokat is bemutatnának az érdeklődőknek. A Játékestekre minden hónap utolsó péntekjén kerül sor.

Folytatódik a TeMISz-kosárkör

Mi kellhet egy energikus hétkezdéshez? Kosárkör a temesvári I. C. Brătianu Műszaki Kollégium tornatermében… Az ünnepek és a vakáció lejártával április 27-én, hétfőn 21 órától újabb találkozóra várja a kosárlabda kedvelőit a Temesvári Magyar Ifjúsági Szervezet. A résztvevők nem bajnoki címért, hanem a színtiszta szórakozás végett lépnek pályára, a csapatszellem pedig végigkíséri a játékot. Aki kedvet kap az ilyen jellegű mozgáshoz, az hétfőnként látogasson el a Hunyadi tér 2-es szám alá. Programfelelős: Szijjártó Tibor.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'