JelenHaz
Vasárnap, 2019. május 19., 18.22

Játszani jó!

Remek lehetőséget kínált az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet (AMISZ) február 2-án, szombaton este mindazok számára, akik szeretik a társas játékokat, a jó társaságot, a szórakozást.

Az első ízben megszervezett AMISZ Játékestre 20 órára fújtak gyülekezőt a rögtönzött játékterembe, a Ştefan Cicio Pop utcai One more beer (Lux) nevű szórakozóhelyre, ahová nagyon gyorsan begyűltek az érdeklődők.

A szervezők számos játékot biztosítottak használatra, de a résztvevők közül sokan elhozták a saját játékaikat is. A kínálat változatos volt, rengeteg új és régebbi társasjátékot ki lehetett próbálni. A hangulat nagyon jó volt, igazi kis, meghitt házibuli alakult ki, ahol jó zene szólt, az asztaloknál pedig kisebb-nagyobb társaságok játszottak, szórakoztak láthatóan és hallhatóan, remekül.

Sokáig, éjszakába belenyúlóan mutogattak, rajzoltak, kártyáztak, stratégiáztak a résztvevők, akiknek nagy örömére Molnár Melinda ötletgazda megnyugtatott: lesz még ilyen, hiszen az AMISZ kéthetente szeretné megszervezni a játékestet.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'