JelenHaz
Péntek, 2019. augusztus 23., 07.29

Jelentkezőket várnak a nyári egyetemre!

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara, a CLIMATE KIC-program hivatalos romániai partnere jelentkezőket toboroz a The Journey klímainnovációs angol nyelvű nyári egyetem számára.

A Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyetem programja, ahol minden évben közel 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen a klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb szakembereitől. A Journey célja, hogy felhívja a figyelmet a klímavédelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre, és elősegítse a klímainnovációs ötletek valós üzleti tervekké válását.

A jelentkezők egy 3 hetes és egy 5 hetes program közül választhatnak. Jelentkezési határidő 2018 február 18. A részvétel ingyenes! A The Journey weboldala: https://journey.climate-kic.org/. E-mail cím: education@climate-kic.org. Részletes információk és jelentkezések a 0372-185-286-es telefonszámon, a cbadulescu@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Cristina Bădulescu CLIMATE KIC-koordinátor.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'