Szombat, 2018. június 23., 07.46
Tanévzáró az Erdőhegyi Általános Iskolában

Jó volt együtt lenni, együtt dolgozni, ünnepelni!

Az iskola legjobb sportolóinak Pálfi András tornatanár adta át a jutalmakat
Az iskola legjobb sportolóinak Pálfi András tornatanár adta át a jutalmakat

Minden év júniusában, vegyes érzelmek kavarognak az iskolák falai között. Az örömé és az elmúlásé. Örülünk, véget ért a tanév, jön a vakáció, de el is múlt valami, ezért egy kis keserűség is vegyül az örömbe.

Jó volt együtt lenni, együtt dolgozni, ünnepelni! Ám tudjuk, nem hozhatók vissza az eltelt napok, hetek és évek, mennünk kell tovább. Új utak, új pedagógusok várnak növendékeinkre!  

Elbúcsúztak az óvodától, valamint Hent Annamária, Hotaran Zsuzsanna és Mód Szilvia óvónőktől a nagycsoportosok, ők már iskolásoknak számítanak, tanítónőjük, Szilasi Ildikó nagy szeretettel várja őket ősszel. A IV. osztályosok is búcsúzkodtak Szilasi Ildikó tanítónőtől, szerencsére nem mennek messze, csak Pusztai Matild osztályfőnökhöz és iskolánk egy másik tantermébe. Elbúcsúztattuk nyolcadikosainkat, hamarosan ők megkezdik vizsgáikat, szorítunk hát nekik, hogy minél jobban szerepeljenek, nagy jegyeket kapjanak. Valamennyien a mieink maradnak, örülni fogunk sikereiknek, bízunk benne, hogy megállják helyüket az életben, és hisszük, hogy a szeretet ereje, mindörökre ideköti őket.

Június 16-án, pénteken iskolánk udvarán már az öröm érzése került túlsúlyba, a tanévzárásra és díjkiosztóra. Sime Judit igazgató beszédében köszöntötte a megjelenteket, azon a napon, amikor tanúi lehetnek annak, hogy a sok és jól végzett munka meghozza gyümölcsét. Megköszönte a szülőknek és a hozzátartozóknak, hogy nagy számban megjelentek vasárnap, az ünnepi műsoron, valamint az egész éves figyelmet és támogatást.

A beszédet követően, az ötödik osztályosok előadták azÖrökségünk című dalt, amelyet Máté Erzsébet, osztályfőnökük segítségével tanultak meg. Az osztályfőnökök és tanítónők sorban kiosztották az okleveleket és a jutalomkönyveket. Pusztai Matild tanárnő a nyolcadikosok, Biró Margit tanárnő a hetedikesek, Pálfi András tanár úr a hatodikosok, Máté Erzsébet tanárnő az ötödikesek legjobbjait részesítette díjban és dicséretben. Évfolyamelsőként végzett, az elmúlt négyévi médiája alapján, Demeter Réka nyolcadik osztályos tanulónk. Sor került iskolánk sportolóinak megjutalmazására is. Pálfi András tanár úr felkészítésében ők számos versenyen részt vettek, jeleskedtek az Erdőhegyi Iskola Kupán is. A SNAC önkéntesek díjazására, idén csak ősszel kerül sor megyei szinten, tudtuk meg Biró Margittól, az önkéntesek vezetőjétől, ezért ez az idén eltolódik a mi iskolánkban is.

A negyedikeseket Szilasi Ildikó tanítónő díjazta, majd következtek a harmadikosok Csáki Margit tanítónő jutalmazásával, a másodikosokat Apáti Adél tanítónő, az elsősöket Hevesi Laura tanítónő, míg az előkészítősöket Gál Éva Gabriella tanítónő jutalmazta. A pedagógusok kiváló tanulmányi eredményeket elért és példás magaviseletet tanúsító diákjainkat jutalmazták.  Nyáron két táborban is részt vehetnek diákjaink. Győrújbarátra látogathatnak egy hétre Máté Erzsébet tanárnő szervezésében, valamint Horvátországba Pusztai Matild és Sime Judit pedagógusok vezetésével.

Kívánunk mindenkinek kellemes vakációt!

Találkozunk szeptemberben!

 

Sime Judit igazgató

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'