Péntek, 2018. április 20., 08.05

Kacér kerékpárosok parádéja

Fotó: radiotimisoara.ro
Fotó: radiotimisoara.ro

A Zöld a Kerékpárosoknak (VpB) csapata május 21-én vasárnap ötödik alkalommal szervezi meg a Kacér kerékpárosok parádéját. Gyülekező délelőtt 10 órakor a Timco csarnok előtt, ahol 11 óráig értékes ajándékokat sorsolnak ki a tombolahúzáson, és díjazzák a legsikkesebb kerékpáros hölgyeket.

A szebbik nem képviselőit díjesővel várják a szervezők, a kacér hölgyek vásárlási és szépségszalonokba szóló utalványokat, kedvezményes vásárlásra jogosító kártyákat, kozmetikai cikkeket, kerékpár-kosarakat nyerhetnek. A fődíjak nyertesei Arsenal Park-belépőt és éjszakai szállást, Aquapark- és Aventura Park-belépőket vihetnek haza.

11 órakor rajtol a szoknyás kerékpáros parádé a Timco csarnok–Circumvalațiunii–Gheorghe Lazăr–700-as Piac–Párizs utca–Republicii–I. Ferdinand király út–1989 December 16 út–Brâncoveanu–Glad–Cozia–Caceu nővérek–FC Ripensia–Leonardo da Vinci tér–V. Pârvan sugárút útvonalon. A kerékpáros parádé a nőiesség, az elegancia és az egészséges életmód népszerűsítését célozza. A résztvevők megállnak a Péntek 15 című helyen, ahol kerékpárosöltözék-bemutatót tartanak a számukra neves hazai divattervezők. A bemutatott öltözékekből online katalógust állítanak össze a kerékpáros hölgyek számára.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas