Szombat, 2018. október 20., 07.38
Nemzetközi kreatív verseny

Karácsonyi öko-fantázia a Barátság óvodában

Karácsonyi öko-fantázia a Barátság óvodában
Karácsonyi öko-fantázia a Barátság óvodában

Románia 41 megyéjéből, valamint Magyarországról, Szerbiából és Moldovából több mint ezer pedagógus vett részt az első ízben megrendezett nemzetközi kreatív versenyen, melynek kezdeményezői Tripon Ildikó és Farkas Éva, a Vlaicu negyedi Barátság óvoda pedagógusai voltak.

Az esemény koordinátorai Soriţeu Emilia tanfelügyelő és Ramona Şarga óvodaigazgató, a szervezésből a kezdeményezőkön kívül részt vállaltak a következő pedagógusok: Barna Cristina, Gorgan Laura, Crişan Florica, Majar Giorgiana és Malița Adriana.

A nemzetközi versenyt november 28-án tartották az óvodában, összesen több mint háromezer pályamunka érkezett, karácsonyi dekorációk öko-anyagokból, melyeket óvodások, iskolások és speciális oktatásban tanulók zsűriztek.

A nemzetközi kreatív verseny partnerei voltak: Arad Megyei Tanfelügyelőség, Arad Megyei Nevelési Tanácsadó és Erőforrásközpont, az Aradi Építőipari és Környezetvédelmi Technológiai Kollégium, az Aradi Napsugár Speciális Iskola, a Battonyai Lucian Magdu Általános Iskola, valamint a Kanizsai Predškolska Ustanova ,,Naši Biseri”.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'