MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 13.03

Kartonpapír-bútor lesz az ExpoMobila újdonsága!

A szürke az idei bútorok egyik divatszíne
A szürke az idei bútorok egyik divatszíne

A Regionális Üzletközpontban 2017. november 2–5. között harmadik alkalommal szervezik meg az ExpoMobila bútorkiállítást. A mintegy 30 hazai bútorgyár termékeit bemutató kiállítás újdonságairól Roxana Bonchiș fő szervező számolt be a sajtónak.

A bútorkiállítás megnyitójára november 2-án, csütörtökön délelőtt 10 órakor kerül sor temesvári Regionális Üzletközpontban. A kiállítók háromnegyede hazai bútorgyártót képvisel, így az érdeklődők közvetlenül a termelőtől vásárolhatják meg, vagy rendelhetik meg a kedvenc bútorukat. A kiállítás keretében ingyenes lakberendezési tanácsadás is lesz.

„A bútorkiállítás abszolút újdonsága az újrahasznosított kartonpapírból készült bútor lesz – mondta Roxana Bonchiș –, a kartonbútorok román szabadalom alapján készülnek, és elsősorban a gyerekszobába, valamint az irodákba terveznek nagy teherbírású (200 kg-ig) és olcsó kartonpapír bútorokat.” A temesvári kiállításon találkozhatunk a bútorgyártás legújabb trendjeivel és az aktuális divatszínekkel, de a kortárs minimalista bútorok mellett klasszikus, keményfából készült stílbútorok, faragott bútorok is lesznek.

Az ExpoMobila csütörtöktől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig lesz látogatható. A belépés ingyenes!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'