JelenHaz
Csütörtök, 2019. július 18., 02.08
Szülőföldön magyarul

Kezdődnek a kifizetések!

Kezdődnek a kifizetések!
Kezdődnek a kifizetések!

Az oktatás-nevelési támogatások kifizetésének ütemezéséről tájékoztatott a Szülőföldön magyarul programkoordinátora. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a kifizetés az OTP Banknál aktív számlaszámmal rendelkező igénylők családnevének kezdőbetűje szerint történik a következő sorrendben:

A, C, D – szeptember 28.

B – október 5.

E, F, G – október 12.

H, I, J, L – október 19.

K – október 26.

M, N, O – november 2.

P, R, T – november 9.

S – november 16.

U, V, W, Z – november 23.

Egyetemisták – november 23.

Az oktatás-nevelési támogatás összege egy gyermek után 310 lej, a hallgatók számára 40 lej. Fontos tudnivaló, hogy nem számít, hogy először igénylik a támogatást, ha van megnyitott számlaszám az OTP banknál, megkapják a támogatást az ütemezés szerint.

Kérjük az értesítő leveleket figyelmesen elolvasni. Előfordul, hogy a pozitív elbírálás ellenére problémák merülnek fel a számlaszámmal kapcsolatban, amelyeket rendezni kell, mielőtt a támogatást folyósítani lehetne.

A számlaszámmal még nem rendelkezők számára értesítést küldünk a bankkártya átvételének helyéről és idejéről. Az új kártyások esetében a kifizetés csak november vége/december elején várható. Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben valaki a kijelölt dátumon nem kapta meg a támogatást, azt azonnal jelezze az alapítvány felé telefonon: 0266-244-450, a honlapon: www.szulofoldonmagyarul.ro vagy e-mailen: info@szulofoldonmagyarul.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'