Csütörtök, 2018. december 13., 08.50
Hunyad, Fehér és Szeben megyei résztvevőknek

Kézműves tanfolyam Sepsiszentgyörgyön

Közel hároméves a Székelyföld–Szórvány partnerség program. Eddigi tapasztalataink igazolják, hogy nagy igény lenne kézműves foglalkozásokra a gyerekek, diákok körében, csak nem mindenhol vannak erre felkészült szakemberek. 

Ezért a Kún Kocsárd Egyesület a sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapítvánnyal együttműködve kézműves tanfolyamot szervez Sepsiszentgyörgyön Hunyad, Fehér és Szeben megyei pedagógusoknak, illetve olyan személyeknek, akik gyerekekkel foglalkoznak iskolájukban, egyházközségükben, civilszervezetük kötelékében. A három megyéből egyenként 5-5, összesen 15 személy részvételére van lehetőség.

A tanfolyam időtartama: 2012. július 9–13.

A helyek odaítélése pályázat útján történik. Pályázni postai vagy elektronikus úton lehet.

E-mail: demeterlaszlo@yahoo.com

Postacím: 525100 Baraolt, Kossuth Lajos u. 158., Judetul Covasna.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012. június 11-én 16.00 óra (nem a postabélyegző dátuma).

Eredményhirdetés: 2012. június 13.

A tanfolyamon való részvétel költsége az öt napra személyenként 480 lej. Részvételi díj fejenként 80 lej, mely összeget a tanfolyam kezdetén szükséges kifizetni. A különbözetet Kovászna Megye Tanácsa és a Communitas Alapítvány támogatásának köszönhetően áll módunkban fedezni. A Sepsiszentgyörgyre és haza utazás költségeit a pályázó fedezi. A pályázó személyek utazása takarékosabban megoldható, ha közösen utaznak a tanfolyam helyszínre. Akinek anyagilag megterhelő az útiköltség előteremtése, személyes egyeztetés útján igyekszünk megoldást keresni.

A tanfolyam során szállást és étkezést biztosítunk.

Szándékunk, hogy lehetőleg minden nagyobb iskolaközpontból, jelentősebb magyar közösségből, környékről érkezzen egy-egy résztvevő.

A pályázati iratcsomónak tartalmaznia kell:

- szakmai önéletrajzot,

- ajánlást az iskola vezetőségétől vagy egy ismertebb civilszervezet vagy egyházközsége részéről,

- rövid összefoglalóját annak, hogy ilyen területen már dolgozott-e és miként kívánja gyümölcsöztetni a tanfolyamon szerzett tapasztalatokat.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'