MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 00.37

Kifüggesztették a helyi adók és illetékek tervezetét!

Kifüggesztették a helyi adók és illetékek tervezetét!
Kifüggesztették a helyi adók és illetékek tervezetét!

Az Arad Municípiumi Polgármesteri Hivatal tisztviselői december 8-án kifüggesztették a Városháza előcsarnokában a 2018-as helyi adókra és illetékekre vonatkozó határozattervezetet. A dokumentummal kapcsolatban 2017. december 12-ig lehet javaslatokat, véleményeket, ötleteket benyújtani (Iktatóhivatal/Registratură).  

Gheorghe Falcă aradi polgármester néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, a helyi adók mintegy 98%-a változatlan marad a 2017-es évhez képest. A polgármester szerint az adókat 2015 óta nem emelte a városvezetés, csupán az Adótörvény előírásaihoz igazította azokat. Most is ez történik, a növekedést az Adótörvénykönyvre vonatkozó, utólag kiegészített és módosított 2015/227. sz. törvény vonja maga után, állítja a város vezetője.    

A Városházán kifüggesztett tervezettel kapcsolatban bővebb információ igényelhető a közönségszolgálati irodában (5-ös szoba, Csanádi-palota) munkanapokon 8 és 18 óra között. Fizetség ellenében az érdekeltek másolatot kaphatnak a tervezetről, mely a polgármesteri hivatal www.primariaarad.ro honlapján is tanulmányozható. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'