Fresh Corner
Szerda, 2019. április 24., 19.39

Kiszínezték és hasznossá tették az iskola udvarát

Kiszínezték és hasznossá tették az iskola udvarát
Kiszínezték és hasznossá tették az iskola udvarát

Az Aurel Vlaicu Általános Iskola szülőbizottsága, vezetősége, az Arad Megyei Tanfelügyelőség és az Interact Arad együttműködésével kifejlesztett oktatási projekt részeként új, színes udvara lett a Vlaicu negyedi iskolának. A Barátságos iskola. Játékos oktatás elnevezésű projekt megvalósításának kedvezett az elmúlt hetek meleg, napsütéses őszi időjárása.

Ecsettel, festékkel, türelemmel, képzelőerővel és ügyességgel az iskola tanárainak irányításával diákok, szülők, pedagógusok közös munkával játékosan, a formák és színek variációit felhasználva kiszínezték, megszépítették az udvart.

Az aszfaltra pingált alkotások nem csupán dizájn céllal, hanem hasznos meggondolással lettek kitalálva és alkalmazva. Csupa olyan elemek jelentek meg az iskola udvarán, melyek nem csak a díszítést, hanem a diákok szórakoztatását is szolgálják, hogy az órák közötti szüneteket is hasznosan, játékosan, mozgással töltsék a diákok – mondják a kezdeményezők.

A résztvevők kreativitását és ügyességét kihasználva létesített teret nem csak az iskola diákjainak, hanem a Vlaicu negyedi gyermekeknek is szánják, egy szóval az iskolai órák után bárki felfedezheti a teret, amely nyitott a közösség számára.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'