MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 11.10

Kiváló évet zártak!

Florica Chiriță kamarai igazgató beszámol a 2017-es év kiemelkedő eredményeiről
Florica Chiriță kamarai igazgató beszámol a 2017-es év kiemelkedő eredményeiről

A 2017-es év kiváló eredményeket hozott a Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara számára. A patinás intézmény gazdasági és törvénykezési témájú szemináriumok sorozatával, kiállításokkal, szakmai képzésekkel, gazdasági missziókkal, külföldi partnerek és befektetési lehetőségek felkutatásával segítette a Temes megyei vállalkozók tevékenységét.

„2017 egészen kiváló év volt a kamarai tevékenységek szempontjából – nyilatkozta a sajtónak Florica Chiriță kamarai vezérigazgató –, 8 szemináriumot, 14 kiállítást és 15 külföldi gazdasági missziót szerveztünk, de ezeken kívül számos olyan rendezvényre került sor a Regionális Üzletközpontban, amelyeknek a házigazdái voltunk. A legnagyobb üzleti eseményünk idén is a Cégek Toplistájának kihirdetése és az Üzleti Kiválósági díjak átadása volt, amelyen 850 személy vett részt. Az általunk szervezett vásárok közül kiemelkedik a Könnyűipari Szalon, amelynek idén először több mint 10 000 látogatója volt.”

A kamarai igazgató az általa vezetett intézmény jövő évi terveiről is beszámolt a sajtónak. „Idén 13 külföldi nagykövet látogatta meg a Temes megyei Kamarát, akikkel együttműködési programokat dolgoztunk ki. Jövőre gazdasági missziókat szervezünk ezekbe az országokba, köztük van Oroszország, Japán, az Egyesült Államok, Izrael, Svájc, Törökország, Magyarország, Ausztria és Szerbia. A külföldi nagykövetek és gazdasági attasék közvetítésével üzleti találkozókat, külföldi vásárokon való részvételi lehetőségeket, számukra temesvári bemutatkozási lehetőségeket beszéltünk meg a Regionális Üzletközpontban” – nyilatkozta Florica Chiriță.

2018-ban 19 külföldi gazdasági missziót, tíz kiállítást és több mint 20 szakmai képzést szervez a Kamara a Temes megyei cégek számára.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'