Szombat, 2018. szeptember 22., 02.47

Könyvelőket képeznek ki a Kereskedelmi Kamaránál

Fotó: pentrutimisoara.ro
Fotó: pentrutimisoara.ro

A 2017 október 9.–november 3. időszakban könyvelőképzésre (COR 331302) kerül sor a temesvári Regionális Üzletközpontban, a Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara szervezésében.

A számítógépes előkönyvelés című tanfolyam barátságossá és hozzáférhetővé teszi a könyvelést, kezdők és ismereteik elmélyítését célzó személyek számára egyaránt. Gyakorlati ismereteket nyújtó képzésről van szó, az itt szerzett tudást azonnal alkalmazni lehet: könyvelési dokumentumok kitöltése, előkönyvelés vezetése, a SAGA-program alkalmazása. A képzés két részből áll, amelyek között átfedések vannak: előkönyvelés és számítógépes könyvelés.

A tanfolyam végzősei a Munkaügyi Minisztérium és a Tanügy-minisztérium által elismert bizonyítványokat kapnak 30 napon belül. A képzésen közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkező személyek is részt vehetnek.

A tanfolyam struktúrája: 1. Bevezetés

2. Az előkönyvelési dokumentumok elkészítése, javítása, archiválása és újbóli elkészítése

3. A vagyon felleltározása

4. Számla

5. A gazdasági és pénzügyi műveletek nyilvántartása

6. A hitelesítési mérleg és a pénzügyi kimutatások elkészítése

7. Számviteli monográfia

8. Vizsga

Részletes információk a Regionális Üzletközpontban (Eroilor de la Tisa sgrt. 22 szám), 110-es szoba, tel.: 0256/219172, 0742/924344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'