Fölszálott a páva

JelenHaz
Kedd, 2019. október 22., 09.49

Környezetvédelmi felelős tanfolyamot tart az aradi kamara

Környezetvédelmi felelős tanfolyamot tart az aradi kamara
Környezetvédelmi felelős tanfolyamot tart az aradi kamara

Az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara április 23-tól környezetvédelmi felelős tanfolyamot indít (COR 325 710). A 195/2005-ös sürgősségi kormányrendelet előírása szerint minden olyan vállalatnak vagy szervezetnek, amely a környezetet befolyásoló tevékenységekkel foglalkozik, szüksége van egy olyan személyre, aki a környezet védelmére szakosodott.

A kurzus az Országos Szakképző Ügynökség (ANC) által akkreditált, a tanfolyam elvégzése után minden résztvevő a Munkaügyi Minisztérium által elismert oklevelet szerez. Feliratkozáshoz a középiskolai végzettség kötelező, valamint a személyazonossági igazolvány, születési bizonyítvány, oklevél és szükség esetén a házassági bizonyítványra lesz szükségük.

 

A kamara tagok illetve ugyanattól a vállalattól egyszerre két személy beiratkozásakor (vagy egyszerre két kamarás képzésre jelentkezésekor) 10%-os árkedvezményben részesülhetnek. Jelentkezni a 0730-188-299-es telefonszámon vagy a carmen.crisan@ccia-arad.ro e-mail címen lehet. Kapcsolattartó személy: Carmen Crișan.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'