Hétfõ, 2018. július 16., 23.08
Art Encounters 2017

Kortárs művészeti biennále

Kortárs művészeti biennále
Kortárs művészeti biennále

Október elsején, vasárnap 17 órai kezdettel az aradi Szépművészeti Múzeumban (Gh. Popa de Teiuș 2–4., II. emelet) startol az Art Encounters Temesvár és Arad 2017 kortárs művészeti biennále. Ami Barak és Diana Marincu kurátorok vezetésével aznap nyílik meg a „De veghe în oglindă” c. kiállítás, melyen Ana Adam, Cornel Brudașcu, Victor Man, Mircea Stănescu, Slobodan Stošić, Marion Baruch, Alin Bozbiciu, Simon Cantemir Hauși, Ciprian Ciuclea, Cristina David, Király Aurora, Olivia Mihălțianu, Andrei Nacu, Mary Reid Kelley, Wang Sishun és Florin Ștefan munkáit tekinthetik meg a látogatók.

A biennáléval párhuzamosan a közismert Cristi Puiu román rendező „Sieranevada” c. fotókiállítását láthatják premierként az aradiak.

Az aznapi program 19 órától folytatódik az aradi Arta moziban, a Soare Staniol zenekar koncertjével, majd az Art Encounters szervezői által felajánlott koktéllal zárul 20 órakor.

A rendezvénysorozat Aradon és Temesváron zajlik szeptember 30. és november 5. között, különböző színhelyeken, számos művész bemutatásával, kulturális-zenés programok ötvözésével.

Aradon a programokat a Municípiumi Kulturális Központ támogatja.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'